Nieuwe Aston Martin Vantage GT3 krijgt Nordschleife vuurdoop tijdens VLN

Nog ruim voor de officiële homologatie volgend voorjaar gaat de nieuwe Aston Martin Vantage GT3 deelnemen aan de achtste VLN race van 2018. Vanwege de ontbrekende homologatie komt de auto uit in de SPX-klasse.

Bekende coureurs

Merken als Porsche en BMW nemen ook regelmatig evoluties mee van hun GT3 bolides. Om de competitie eerlijk te houden moeten deze auto’s achteraan de eerste startgroep starten, ongeacht de gereden tijd in de kwalificatie. Daarnaast moeten ze bij pitstops verplicht 20 seconden langer binnenstaan.

De fabriekscoureurs Maxim Martin en Darren Turner zullen plaatsnemen achter het stuur om de GT3 te beproeven op één van de meest uitdagende circuits ter wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *