Weekend update: ROC, Bathurst 12 Hour, Formule E

Oerzicht van verschillende races die afgelopen weekend plaatsvonden.

Race of Champions

Duitsland wint Race Of Champions Nations Cup. Rene Rast en Timo Bernhard zijn te sterk voor Helio Castroneves en Juan Pablo Montoya. David Coulthard is de winnaar bij de individuele strijd voor Petter Solberg.

Coulthard ROC Vühl
Coulthard in actie in de Vühl

Bathurst 12 Hour

Pole position voor Schnitzer BMW na de top ten shoutout. Local here Chaz Mostert was degene die de snelste tijd neerzette. Tijdens de beginfase van de race kon hij de koppositie vasthouden. Na de nodige incidenten tijdens de race en een race die onder de rode vlag werd beëindigd vanwege een flinke klapper vlak voor het verstrijken van de 12 uur, was het uiteindelijk het team van WRT Audi met onder andere Robin Frijns die de overwinning pakte. Ook Jeroen Bleekemolen stond op het podium met zijn team (Black Swan Racing Porsche).

Formule E

Pole position voor Jean Eric Vergne die Sebastien Buemi aftroeft in de strijd om de Super pole. Ook in de race is de coureur van Techeetah oppermachtig en wint voor zijn teamgenoot Andre Lotterer. Buemi (Renault E.Dams) completeert het podium.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *