Lynk & Co Cyan Racing met sterk kwartet aan de start van WTCR 2019

Nadat eerder al bekend was geworden dat de voormalige Cyan Racing Volvo coureurs Yvan Muller en Thed Björk deel zouden uitmaken van het Lynk & Co Cyan Racing team, zijn daar nu ook de namen van Andy Priaulx en Yann Ehrlacher aan toegevoegd.

Yvan Muller Racing

Muller en Björk reden afgelopen seizoen gezamlijk met een Hyundai voor het team van Yvan Muller Racing. Dit team werkte afgelopen seizoen al nauw samen met Cyan Racing.

Terug in het wereldkampioenschap toerwagens is Andy Priaulx, meervoudig kampioen in het voormalige WTCC. Na een vervolg in het DTM was hij de afgelopen jaren succesvol in het WEC en IMSA met de Ford GT.

De coureurs van Cyan Racing voor hun Lynk & Co 03 TCR

Het laatste stoeltje is voor Ehrlacher, een neef van Muller. Dit jonge talent heeft met onder andere Lada (WTCC) en Honda (WTCR) al laten zien veel in zijn mars te hebben en zal samen met zijn oom proberen nieuwe successen binnen te halen.

Ondertussen worden ook de eerste tests gedaan met de Lynk & Co 03 TCR zoals te zien is in onderstaande video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *