VLN update: Haribo Racing exit, Arnold naar Frikadelli

Lance David Arnold verruilt de zeer herkenbare Haribo Mercedes-AMG GT3 voor de befaamde Frikadelli Porsche 911 GT3 R. De Duitser is geen onbekende in de GT racerij en zeker niet op de Nordschleife. Samen met Klaus Abbelen en Sabine Schmitz zal hij proberen om dit jaar tijdens de VLN en de 24 uur van de Nürburgring een paar mooie resultaten bij elkaar te rijden.

Haribo Racing stopt ermee

De overgang van Arnold naar Frikadelli heeft een duidelijke reden. Naar nu blijkt stopt Haribo (fabrikant van snoepgoed, bekend van het goudgele beertje) met alle activiteiten in de auto- en motorsport. Hiermee komt een einde aan het team dat de afgelopen jaren met wisselend succes deelnam aan de 24-uurs races op de Nürburgring en VLN races.

Hieronder zijn nog een paar impressies te vinden van het Haribo team door de jaren heen om de herinnering aan het team levend te houden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *