24 uur zandhappen in Dubai

We trappen het nieuwe jaar af met de Roar voor de Rolex 24, maar een weekend later staat de eerste serieuze 24 uurs race weer op de kalender. Voor de zestiende keer wordt de 24 uur van Dubai gereden, onderdeel van de 24H Series, georganiseerd door het Nederlandse Creventic.

Nederlanders

Traditioneel doen er ook veel Nederlandse coureurs mee, waaronder dit jaar Yelmer Buurman, Jeroen Bleekemolen, Duncan Huisman, Christiaan Frankenhout en Peter Kox

VLN

Als we naar de totale lijst van deelnemers kijken zien we tevens veel bekende namen die we ook op de Nürburgring tijdens de VLN zien. Zo doe onder andere Black Falcon, Bonk Motorsport, Sorg Rennsport en Phoenix Racing mee.

De volledige deelnemerslijst vind je op de site van 24H Series.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *