We gaan weer racen!

Het is nog even wachten tot het voorjaar van 2018 voordat de Formule 1, het FIA WEC, de Blancpain series en dergelijke weer van start gaan. Tot die tijd zijn er in ieder geval twee mooie evenementen voor de Sportscar en GT liefhebbers om naar uit te kijken.

Allereerst de 24 uur van Daytona die het begin markeert van het IMSA WeatherTech Sports Car Championship. In het weekend van 27 en 28 januari gaat het allemaal gebeuren. Voorafgaand daaraan vindt van 5 tot en met 7 januari de ‘Roar before the Rolex 24‘ plaats.

Renger van der Zande en Jeroen Bleekemolen zorgen voor de Nederlandse inbreng tijdens dit evenement.

Een maand later is het de beurt aan de ‘Bathurst 12 hours‘ in Australië op het beroemde Mount Panorama circuit. Van 2 tot en met 4 februari strijden daar de bekende GT3 en GT4  fabrikanten (Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Lamborghini, McLaren, Mercedes AMG, Porsche) om de prijzen.

Achter het stuur zijn veel bekende coureurs uit het Supercars kampioenschap te vinden, vaak aangevuld met fabriekscoureurs van de verschillende merken.

Ook hier zal Jeroen Bleekemolen weer van de partij zijn in een Porsche van Black Swan Racing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *